Diensten

Diensten

PERSOONLIJKE AANPAK

Zowel onze verkopers als onze techniekers staan garant voor een persoonlijke aanpak op maat van de klant. Bij Garage Sander kennen we onze klanten en iedere dag opnieuw gaan we tot het uiterste om hen een uitstekende service te bieden.

DIENST NA VERKOOP

Ook nadat u een wagen hebt aangekocht, blijft u bij ons in goede handen. Onze jarenlange ervaring laat ons toe de beste service te garanderen in onderhoud en herstelling van uw voertuig door professionele mensen met originele onderdelen en wisselstukken. Bovendien investeren wij blijvend in de meest moderne gereedschappen en materialen.

ALTIJD MOBIEL

Indien u wenst kan u gedurende de ganse herstelperiode van uw voertuig beschikken over een jonge vervangwagen. Ook bent u altijd welkom voor een testrit met een nieuwe wagen. Onze testpool biedt hiervoor een ruim aanbod aan mogelijkheden. Ook hebben wij steeds toegang tot demo- en directiewagens.

FLEXIBELE OPENINGSTIJDEN

Doorgaans de werkweek zijn wij telkens geopend van 8u30 tot 12u en van 13u tot 18u. Op zaterdagen kan u in onze showroom terecht van 10u tot 16u. Op zon-, feest- en brugdagen zijn wij gesloten.